Klasskamrater

Okej .. så efter den andra historialektionen så har man äntligen börjat prata med klasskamraterna. Känns jättebra. Allt vi hade var en liten uppgift, men det är klart .. det räcker =) Dagen har idag ägnats åt Engelska (samt förstårs historialektionen), läxor då, tills imorgon. Första i det ämnet, läxan alltså. Så har man fått lösen och grejer till  skolans datasystem .. GÖTT!

Men men, imorgon ska jag till stan och vela. Men mer om det imorgon.

/Chrile

Inge mer

Blir inget mer idag .. sorry =) för trött nu.

/Chrille

Jag och Molle på krogen en regnig kväll

Jag och Molle på krogen en regnig kväll

Doh!

Måndag

En ny dag i en ny vecka. Känns underbart. I mitt tycke då =) Precis hemma nu från engelska, lite engelskaläxor ska göras för att sedan gå ner med stadig blick till matten 18:00. Vet inte riktigt varför jag började skriva så tidigt idag eftersom ingenting riktigt vettigt har hänt än ... så jag återkommer ikväll med en utförligare dag =)

/Chrille

Igång

Så .. nu är det igång då. Har dock bara haft engelska och historia än så länge, men med tanke på de planeringarna man har fått av lärarna så ska man nog börja läsa läxan direkt efter lektionen, bara för att hänga med ordentligt. Men men, två dagar har gått och det känns skönt =), inga mer större funderingar på hur jag kommer klara det, det gäller bara att ge gärnet!

Så vad gör man en dag som denna efter skolan? Jo det blir till att plugga engelsk grammatik till på måndag tror jag, inte bara tror, jag vet, det är väl bara ett uttryck. So, english grammar it is!

Just ja, måste ju kolla med csn om studiebidrag och sådant, får inte glömma det. Gör nog det med en gång nu.

Tjingeling!

Ett par dagar kvar ..

.. sedan börjar allvaret! Må tacka "Jihadmyggan" för kommentaren, jag menar kom igen folk! Vad är det för roligt med människor som läser men inte lägger kommentarer, doh. Jaja, back to reality, kanske inte ens är någon förutom "Jihadmyggan" som läser denna blogg ..
 
Så onsdag då alltså. Då börjas det med engelska, tjoho! Blir nog jättebra. ska köpa böcker imorgon också men det blir nog bra.
 
Idag har man varit i stan då, med "Jihadmyggan", vem annars. Vi var först ute i Bifrost och tog lite kort på en lägenhet, sen om vi var inne i läghenheten är en annan sak. Efter det så åkte vi in till stan där jag letade efter den bokhandel där jag ska köpa böcker till skolan. "Jihadmyggan" aka Frasse skulle klippa sig med, så vi gick runt i stan för att hitta billigaste möjligaste stället och så blev det med, 140:- för en klippning, helt okej, bättre än 450:- i alla fall.
 
Helgen har flugit förbi också, igen. Men den här gången hade man storfrämmat (kanske inte) av Sara. Det var lite virrigt till en början. Men efter en Alvedon hos sin mormor ändrade hon sig och tog första bästa buss hem till mig och kom ungefär 21:20, lagom, för att vara sjuk alltså. Sen så tvingade jag i henne vatten, må tyckas elakt men dagen efter mådde hon bra i alla fall, sedan om det berodde på vattnet vet jag ej, men det brukar vara så. En av gästerna var tvungen till att använda fönstret som utgång nästa morgon. Ingen vet riktigt varför mendörren var larmad och låst och han hade väl bråttom hem förmodligen.
 
Jaja. Måste bara tacka alla som kom i lördags. Hade jättetrevligt.
 
Ha det soft!
 
/Chrille