Grammis

Haha, detta är/var nog det bästa jag har läst på riktigt länge

Från Aftonbladets Forum om Grammisgalan:
"Jaaa, flera självgoa nållåttor som konstruerat ytterliggare en anledning att få glassa i tv och skenheligt klappa varann om ryggen. Ska jag se skiten? INTE!!!
Av MattiasochJohanna (idag kl 19:38)"

"Hur kan så många vara så dåliga samtidigt?"

Ja, det kan man undra, jag tänker på Frölundas match igår, det är ju trots allt Elitserien vi pratar om, inte någon Korpen-serie, allvarligt talat, skärpning! De enda som jag såg var någorlunda bra var Jonas "Esa" Esbjörs, Sean Bergenheim och Henrik Malmström. Malmström var såklart lysande eftersom han inte har fått en riktig plats i laget än och vill såklart visa vad han går för och det har ju gått lysande. Men som sagt, det var en ren besvikelse igår men det är sådant man får ta, livet går ju vidare om man säger så, tur att de inte spelar så när man är på plats.

"Våga skjuta, tufft å göra mål!"

Mii wanna Wii!


"You keep the air in my lungs ... "

Ännu en helg avklarad då och som de flesta helger som har varit nu så var den helt underbar, med vänner såklart. Vad annars? =) Hade en lång tanke att jag hade tänkt gå ut denna helg, men efter förra helgen och det prat som har varit så har jag hållit tyst, hört att denna helgen har varit eftertraktad så som sagt, jag höll min mun.

... floating along as a melody comes ... "

Så, Wii hela lördagkvällen då. det var ju såklart skitkul, underbar liten leksak det där =) Vifta lite granna bara, synd att bara Frasse tog kort, min kamera hade jag förstås glömt ladda så det blir tyvärr inga bilder i detta inlägget, men va sjutton, jag får ju försöka mitt bästa! Har ju såklart några bilder, en som är värd ett senare inlägg. Ja, så är det. Vid tre så befann jag mig i alla fall hos Tobbe coh vi satt och snackade en stund tills vi insåg att vi var hungriga och vi gick raskt ner till restaurang och pizzerian Bella Napoli och beställde varsin Kebabpizza. Under tiden denna pizza gjordes så gick vi till Coop för att köpa tilltugg, eller jag skulle i alla fall. Köpte 3 påsar chips för 39 kronor och Tobbe köpte steksmör för det hade han inget av hemma. Vi, eller rättare sagt jag gick förbi grillad kyckling och ångrade mig att jag inte köpt detta istället för pizza. "Shit happens" som vi säger och vi gick ut ur affären lite fattigare än vad vi var innan och gick tillbaka till pizzerian. Precis när vi kom in så var våra pizzor klara, så det var bara att gå in, ta pizzor, betala, gå ut. Vadå service liksom? =) Så då var vi på väg hemåt mot Tobbe då, med två pizzor och en sallad i utbyte mot 108 riksdaler, går upp för trapporna för en ordentlig lunch. Äter "bara" upp halva pizzan för att spara resten till imorgon. Vid 1700 hours så dras det igång, vid denna tiden så har Jonas kommit och vi drar igång med Wario Ware (fråga inte helst), och vntar på resten som kommer 45-60 minuter senare än planerat, dessa var Ola och Frasse, men nästan precis när de kom så skulle de beställa pizza de också. Om jag ändå hade de där bilderna .... och nu när jag har lagt in de bilderna som jag hade så ska jag självklart posta dem! Håll till godo!


... and my heart beats like tympani drums ... "

Kvällen flöt på och det finns egentligen inte så mycket att berätta, skoj och skämt var det gott om i alla fall och man vek sig nästan i skratt ibland. Kan ju säga att framåt 2 så var jag inte så tuff längre, när jag väl hade tagit av mig linserna så dog ögonen typ coh jag halvsov på soffkanten hängandes från Tobbe datastol. Dagen efter så hände det inte så mycket ända fram till klockan tre, då jag skulle till min farmor och äta middag, fiskgratäng blev det, mumsigt och jag var den enda som hittade ben i filéerna. Efter knappa 40 minuter så skulle jag iväg och bowla med Tobbe och Frasse och det var svinkul! Hade inte bowlat på år och dar kändes det som men jag fick ändå rätt så hyffsade resultat tycker jag =). Efter detta så var det bara hem och slöa, hade ju gjort alla läxor och så innan helgen så jag inte behövde trilskas med dem. Så, det blev en stunds chattande på kvällen, mest med Kicki för de andra ville inte prata med mig =P

Ha det fint!

... keeping the time while the symphony strums"


Fredag

Jahopp, då har man införskaffat GoW för en billig peng då, känns störtskönt att äntligen ha ett "speciellt" spel till 360' n. Detta ska spelas när jag har tid =) Riktigt roligt spel.

Fredagen annars har varit superduper, har varit på skitbra humör hela dagen ochd et är helt underbart. Allt blir så lätt och ingenting är tråkigt, det blir vad man gör det till. Har egentlinge inte tillägnat dagen till mycket men jag kan ju försöka skriva en liten historia om dagen i kort då =)

Jao, dagen börjar med skola klockan 8:30, Företagekonomi igen och jag ska inte gå in vidare på det eftersom jag anser det inte så intressant för er läsare. Så efter skolan då så åkte man in till staden och kollade omkring lite, lite kläder, lite spel, lite musik och lite mer spel (ja, jag är en spelnörd =), "Tv-spel pappa, tv-spel" - "Livet i 8 bitar") Därav jag hittar Gears of War då för ett billigt pris, begagnat och hälften så dyrt som det kostar nytt. Bussen tog man hemåt vid ett-tiden coh gick av vid centrum för att promenera vidare uppåt hemmet. Värmen låg på rätt så bra med så den halsduk jag hade på mig fick jag ta av mig för annars hade man smält bort.

När man väl var hemma så låg det rolig post i brevlådan, bara till mig, helt otroligt. Ett avi (skolböcker), ett brev från PC-Gamer om att "Du har glömt att förnya din prenumeration", yeah right, och ett paket med min nya linsvätska i, så nu fattas bara linser =). Tänkte ju att det var bäst att hämta ut böckerna på en gång och fick med mig pengar för att handla juice och smör. När jag ska hämta ut mina billiga böcker så står det på avin att paketet kommer efter 16:00, börja läsa innantill kanske? Jaja, skulle ju ändå handla så.

vandrar tillbaka hem och ställer in i kyl o.s.v., får även höra av min fader att han gillar hur jag är just nu, bara allmänt glad och skrattar åt det mesta. Håller nog med, har en mycket mer positiv känsla nu för tiden och det är ju bra ^^. Efter detta så gick jag ner med mitt spel ett tag, sedan var det käk, sedan var det plugg. Efter ännu en stund så skulle jag till Systemet med far min och köpa sprit för morgondagen som ska bli helt underbar den med, mycket som är underbart nu =)

Och nu sitter jag här, igen, som alltid och bloggar för er (och mig själv) om allt och inget. Ta tillgodo de härliga naturvinter bilderna jag tog igår =)

Ha det gött allesammans !!!!

"Look at the stars
Look how they shine for you
And everything you do"


Bokbeställning

Jo, så var det dags för månadens stora utgifter för mig, har precis beställt böckerna för Företagsekonomi A och det blev 826 kr sammanlagt, usch typ men det får jag väl stå ut med, har dessutom inte beställt alla böcker än, fattas 2 stycken, Filmkunskap och Rättskunskap, räknat att det blir ungefär 7-800 på dessa två också =) så lite pengar har jag allt kvar. Beställde linser idag med (äntligen), jao, men jag har inte haft råd att köpa dem innan bara så det så! xD

Haha, jaja. Idag har det varit Företagsekonomi igen coh det var la okej, mycket tjöt bara, från läraren då men det får man ju stå ut med så länge inte magen börjar kurra, haha, det är inge kul om den börjar göra det, hörs i hela rummet. Yeah, men det var nog allt för idag, inte mycket men alltid något =)

Woah!

Nu blev ni allt paffa va? "Har jag kommit rätt nu?" =) Jarå, ni är fortfarande på den dära sidan med massa flummiga inlägg om frisyrer och tv-spel, så ni kan ju lika gärna bara sluta läsa och kryssa ner på det där förbannade vita krysset i den också så förbannade röda rutan längst upp till höger i det fönster som du har uppe nu. Det var nämnligen så att jag "råkade" (argh!) trycka bort ett fönster när jag hade skrivit de inlägget om Wii-kvällen i fredags. Så allt försvann och Tobbe fick ta emot aggressionerna på MSN. Men som tur var hade jag kopierat det mest av inlägget så det var ju bara att klistra in och fortsätta där man hade slutat då, som tur var var det inte så långt ifrån slutet och det blev ju bra till slut, eller?

Såg nu att kommentarerna såg jobbiga ut och det är nog inte mer än en vanesak att skriva/läsa det nu, kommer att behålla den här stilen nu i någon vecka kanske, sedan blir det över till den som jag hade förut, den snyggaste enligt mig, stilren.

Jaja, "shit happens". Sitter nu och väntar på min lektion som börjar klockan 17:00, Operativsystem heter den och jag tror ni förstår vad den kommer att handla om =)

Thats all from me for now!

Måndag - Första skoldagen för året

Yes, så är det, och första lektionen för iår var Företagsekonomi A där jag hittade en gammal bekantskap, nämnligen Fredrik som har gått som dagbarn hos min moder så det var lite nostalgi nästan över det, var ju dock inte så jättelengesedan jag träffade honom men ändå. Lektionen för övrigt var väl ingen speciell så men det var ju såklart introduktion och man ska såklart berätta om sig själv och så, och det gick ju bra så. Efter detta drog kursen igång och jag har redan fått läxor, kursen går dessutom bara till vecka 9 så det är en ganska intensiv kurs då den egentligen ska göras på en eller två terminer.

Skolan startade klockan 13:00 och gick fram till 15:00 med en liten paus på 10 min, efter detta så gick jag till min frisör och beställde ny klipptid, onsdag nästa vecka klockan 12 blir det av, hur det blir är en annan sak, det återstår att se =)

Wii-kväll hos Tobbe

"Äntligen Fredag", kyckling eller hur var det? Haha, jaja inget att fundera vidare i oändlighet direkt. Kul att i alla fall två stycken har skrivit om Fredagen från förra inlägget. De övriga hade väl inte tid förmodar jag, det tar ju ändå bara dryg 10-15 minuter att skriva, kanske till och med mindre. jag bad inte om ett mastodont"inlägg" som folk kommer att komma ihåg som ett slags märke för denna bloggen, snälla. Så, så enkelt kan det vara tt få ut "aggressioner", ta det inte fel, det är inte så att jag aldrig kommer att prata med er igen.

Dagen Fredag då, börjar ju med att man vaknar (som vanligt) och hör ungar springa runt på våningen ovanför. Fint, ironi, tänker jag och kliver upp ur sängen, klär på mig och sätter på datorn. Efter en stund ringer jag Tobbe och ber att han för morgondagen ska ta med prylar för att fixa en lampa på våran uppfart. En lampa som han senare genom min pappa fick reda på att han inte behövde ta med prylar till för pappsen hade ingen ny lampa, så det kunde blitt lite tokigt. Som en bokläsare utan bok eller en Astronom utan teleskop. Nåväl, vid halv tre så var det käk i alla fall, var dock fortfarande hemma och det var spagetti med köttfärssås, mumma.

Ännu litet senare kommer Ola helt oväntat och han säger att Mathias kommer alldeles strax och att han kanske inte hittar vägen till mitt blåa hus. Men det gick ju fin fint och inga större problem att hitta för honom, han har ju trots allt varit här förut. När han kom tog det inte lång tid innan vi gick ut igen och traskade ner till centrum där vi köpte dricka för kvällen, på systembolaget då. Här så ringde Ola även Tobbe och frågade om det var okej att han och Mathias också kunde komma, och eftersom jag inte hade telefonen vid mitt öra så vet jag ju inte vad svaret blev, eller jo, nu vet jag.

Så, vi tog bussen hem till mig igen, jag gick ner och packade boxen och vi började traska ner till Tobbe, på vägen ner så mötte vi Victor, vid buss- och tåg-terminalen rättare sagt. Vilket vi såklart släpade med honom också, du kommer inte undan bara för att du heter Victor. Väl inne i centrum så skulle Ola och Mathias köpa mat och jag gick vidare mot Tobbe för jag ville inte stå där med min leksak mitt på öppen mark. Så jag och Victor gick vidare till Tobbe där Victor kände sig hungrig och sa att han skulle hem och käka. Nej sa jag och Tobbe och sa till honom att köpa pizza istället och det gjorde han.


Victor beställer pizza och min uppladdning för en underbar kväll

Så Victor begav sig iväg för att hämta pizzan samt köpa dricka och det dröjde inte länge förrän Mathias och Ola kom till Tobbe med deras mat och några minuter efter även Victor. Medan de åt så fipplade jag och Tobbe med mitt Xbox 360, första gången jag fick se mitt system köras i HD, det var najs, lite mörkt med gud sikken skarp bild det var.

Jag vet att detta kan kännas/ses slött av mig och så, men jag tycker faktiskt att Tobbe och Victor har gjort sig förtjänt av att avsluta kvällen, jag klistrar helt enkelt in era "inlägg", kanske gör om dem något samt lägger in bilder där jag tycker det behövs =)

Ursprungligen postad av Tobias:

"Från första början var det ju tänkt att bara jag och Chrille skulle ha en liten mysstund för oss själva, blev det så tro? Icke! Runt 5 så ringer Ola och frågar ifall han och Mathias kan hänga på, "Varför inte?" tänker jag. Längesen jag träffade Mathias också. Så runt halv 6 kom alla, trodde jag. Öppnade dörren och där står bara Chrille och Victor som Chrille släpat med. Vi kör lite "försnack" innan Ola och Mathias kommer. Sen ska Victor helt plötsligt beställa Pizza. Smart som han inte är (sorry Victor) så kommer han med den i en påse. Smaaaaaart! "INTHE!". (Kan väl tilläggas att påsen var vertikalt hållen; Chrille) Jaja, alla hade då kommit och vi drog igång Wii-lirandet. Mathias var helt i extas och ville aldrig släppa kontrollen. Vi spelade igenom Wii-sports Tennis, Boxning, Bowling, Golf, Tennis igen och lite mer tennis. Och så höll vi på hela kvällen typ! Mycket underhållande!"



Ursprungligen postad av Victor:

"Tja, det hela började ju med att jag åkte hem från jobbet. Hade precis gått av bussen nere i centrum och börjat gå hemåt när man möter tre mysko typer i gångtunneln under järnvägen. De tre mysko typerna var ju då Chrille, Ola och Mathias. Jag blev ju då meddragen. Kom hem till Tobias, klockan var visst halv 6 enligt Tobias, och då kom jag på att jag var hungrig. Så jag beställde pizza på telefon. Därefter stack jag och hämtade den och köpte dricka på samma gång. Som redan uppmärksammats skedde ett litet misstag med pizzan, men jaja skit samma. Sånt som händer. Den var iallafall god, hum, ganska god då. Sen så fick man testa Wii då för första gången. Det var ju faktiskt lite smått ansträngande får man säga. Även smått livsfarligt att stå i närheten när nån spelade, mathias var nog den som var mest farlig. Lyckades (nästan) slå chrille i baseboll också! :) Det var en helskoj kväll tycker jag!"



Okej, det var allt från en lyckad helg för den här gången!

Fredag



Tänkte göra en kul sak nu, ni som var med på denna kvällen ska skriva en egen "berättelse", kom igen nu, hur svårt kan det vara. Ni har ju själva upplevt den ;-) Jag kommer förstås att skriva, när ni har skrivit =)

Musika!

As i said to Elise yesterday, here is Coldplay with "What If".

What if there was no light
Nothing wrong, nothing right
What if there was no time
And no reason or rhyme
What if you should decide
That you don't want me there by your side
That you don't want me there in your life

What if I got it wrong
And no poem or song
Could put right what I got wrong
Or make you feel I belong
What if you should decide
That you don't want me there by your side
That you don't want me there in your life

Oooh, that's right
Let's take a break, try to put it aside
Oooh, that's right
I can't ignore it if you won't even try
Oooh, that's right

When every step that you take
Can be your biggest mistake

And it could bend, or it could break
Well that's just the risk that you take
What if you should decide
That you don't want me there by your side
That you don't want me there in your life


Ja ni kan ju hålla med om att det är inte den mest positiva låten någonsin, men den är jävlig go att lyssna på =)

Love it!

Ja, det senaste nu har jag haft en otroligt glad känsla om att skriva här, det har ju blivit en del denna veckan bara. Har väl en bra syn på livet just för tillfället och tar dagarna som de kommer =) Sen all den positiva feedback som jag har fått från alla vänner och syskon gör ju saken bara bättre. Är egentligen för trött för att skriva här nu men jag kan faktiskt inte låta bli, har en fantastisk skrivglädje nu och det är jag glad för. Detta är ju sådant man inte kommer komma ihåg, men som man kan se bakåt på. Är lite osäker på när jag började skriva i bloggen nu men jag skulle chansa på någon gång i augusti, rätta mig om jag har fel, för all del, detta handlar ju trots allt om er med, för det mesta i alla fall =)

Dagen har varit bra, har haft ett litet snack med min fader om jobb och så, att jag inte "tar åt mig" mer i detta, men jag tycker det är svårt, ta inte detta på fel sätt jag vet mycket väl vad det innebär så ingen djupare diskussion på det, och det flesta vet ju vad jag vill och hålelr på med. Om inte så ska jag berätta att jag kommer plugga nu denna vårtermin ut och samtidigt söka de jobb som är kompatibla med helger och så, samt att jag ska söka till lärarhögskola, ja ni läste rätt, den blyge men väldigt sociala Chrille ska bli lärare när han blir stor, *rättare* sagt inom Matematik, vilken årskurs och så har jag inte riktigt bestämt, men gymnasiet för Matte A+B är nog inte helt omöjligt. Tillbaks till farsan och jag. Fader fick in en lite väl hög ton, han blev arg helt enkelt och bråk som jag hatar springer jag såklart in i päronens sovrum och grät en liten skvätt, kan ju tillägga att bråk i vårat hem förekommer VÄLDIGT sällan, om man nu kan kalla detta bråk då. Men det är inte så lätt för mig som inte vet riktigt vart den gränsen går. Efter en stund kom fader in och förlåter sig, fel tillfälle att bli arg i sa han kan ju även tilläggas att Ola var hemma hos oss samtidigt. Jag förlåter honom och vi reder ut det ganska bra.

Senare på kvällen så vart det hockey, Frölunda - Malmö, Ola hade kommit tillbaka från stan och han hade dessutom köpt mackor och dricka till hockeyn. Matchen gick bra, 5-3 till Frölunda och de hade ett rejält tryck de sista 10 minuterna av andra perioden och det var en riktig rolig tid att titta på hockey på. Men Frölunda tappade 5-1 till 5-3 på riktiga markeringmissar. Men men, vad gör det, vi vinner ju =)

Imorgon ska jag till Tobbe i alla fall och vi får se om det kommer något inlägg då, kan ju hända att jag skriver något på dagen innan jag går ner till honom =)

Ciao !

"The fan blades on the ceiling spin but the air is never cold"

102877-57

Tjo!

Okej, det var väl egentligen meningen att jag skulle göra ett inlägg om hur det gick och var på innebandyn igår kväll. Kan ju rent av säga att det gick piss, jämna lag var det för fem öre inte alls och vårat lag stod bara och tittade på de sista matcherna, ack.

Men så en dag i ens liv, återigen och gårdagen var väl inte den roligaste precis, var för det mesta hemma. Men vid fyra tiden så gick jag och lill systeryster upp till farmor med en påse (som jag inte vet vad det var för något) och paraply, som också gick sönder på vägen upp och ett glatt humör. Väl uppe så hade hon precis kommit hem från en lunchbjudning och vi hade tur att träffa henne i svalen vid hennes dörr. In gick vi, tog av oss jackor och klev på. Inne på riktigt då så satte vi oss i köket, farmor tog fram fika, saft och lussebullar. Senare tog hon även fram ett par gamla fotoalbum från 30-50 talet och man märker verkligen att kameran var nyfunnen, alla kollar nämnligen ALLTID in i kameran, men det är lite smått kul att kolla i dessa album ändå.

Förresten, min farmors pappa eller farfar (inte säker) har byggt gamla boråsvägen som rasat nu med översvämningarna om ni kommer ihåg. Den vägen byggdes alltså på 1930-talet, 70 snart 80 år sedan och inga fel förrän nu, men motorvägen (osäker på vad den heter, dålig på sådant) upp ,ot Strömstad som rasade, byggdes för c:a 1-2 år sedan och rasar redan nu. Och tänk på att man inte då användes sig av maskiner och så, asfalt fanns ju såklart inte heller så det var ju "bara" en grusväg. Men ändå, lite ballt att någon i min släkt har gjort något sådant. Han var även bra på dynamit och sådant, kunde spränga ut en källar under ett hus utan en skada på huset. Inte dåligt va? =) Vet även att min släkt åt det hållet (farsans alltså) ägde markerna där Skogsgläntan är nu, så man kan ju säga att det släkträdet är uppväxt i Mölnlycke.

"Every step that you take, can be your biggest mistake"

102877-56

Dagar

Ja, dagarna närmar sig för ännu en termin i skolan och jag har fortfarande inte tappat sugen, allt flyter på som det ska och förhoppningsvis kommer jag att gå ut med bättre betyg än vad jag hade i gymnasiet. Eller nä, inte "förhoppningvis" jag SKA HA, annars vet jag inte vad jag gör med dem där nere på Vux, så mycket tid som man har lagt ner. Dessutom sitter jag nu och väntar på de pengar som jag ska få från både jobb och csn, sudiebidrag alltså, så man kan göra sig av med de skulder man har för tillfället. Saras resa gjorde så att jag egentligen ligger minus på banken, men snälla kompisar som man har så får man låna, snälla och snälla, de får ju ändå tillbaka pengarna så de har ju egentligen inget att vara snälla för, kan väl vara det att de lägger ut pengar under en kort tid. Nog pratat om pengar, det är ju trots allt inte allt i världen, jag menar, de 250 jag lånade av Tobbe lär ju inte han dö av. Dessutom tror jag vi känner varandra så väl att han vet att jag kommer betala tillbaka dem =)

102877-55

Efter en någorlunda bra bild på mig så tänkte jag att vi skulle ha lite kul (för en gångs skull), precis som om inte helgen räckte eller hur? =) Men det är sagt att ett gott skratt förlänger livet men tänk om det bara förlängs med den tiden man skrattar. Eftersom jag gillar sport för det mesta så är det mycket sådant, men inte sådant med snyggast hit och bäst dit (möjligen bäst klant då) utan mer sådant som kan hända men "tyvärr" inte händer så ofta.

Ack, Patrik Stefan, vad håller du på med? Observera tiden
http://www.youtube.com/watch?v=RCWpE_cqnuU

Djungelboken i annorlunda tappning
http://www.youtube.com/watch?v=OWVSOvqlB_Q

Okej, detta kanske inte var så roligt ändå, det bästa var att jag inte hittade något roligt att posta, det får nog bli mer en impulsgrej nästa gång, svårt att söka på något bara så.

Fick ett jättespännande brev från min bank Nordea, deet var/är en översikt på mitt sparkonto, insättningar och så. 100:- i månaden är allt, alltså 100 x 12 på det kontot, men det ska ju användas till annat =) Men det är väldigt mycket "100,00" så det ser rätt så flum ut, believe me =).

Jag måste klippa mig med! Bah, kommer på det varje dag men tar inte mitt arsle till frisören och beställer tid, och ja, jag vet att man kan ringa men då rör jag bara på mig upp och ner för trappan i huset för att prata telefon i två minuter. Kanske blir en ny frilla men jag tvivlar på det, har inte hittat någon vettig som skulle kunna passa på mitt huvud. Det märker vi, går nog dit imorgon.

Imorgon förresten, då är det innebandy igen, och jag ska nog ta och göra ett inlägg om det denna gången, hur det kommer att bli får ni se imorgon eller på torsdag =)

Grebbestad

Fredagen börjar och man vaknar ganska sent på denna "vackra" dag. Den börjar med solsken och jag tar min vitröda väska och börjar packa så smått, tandkräm, tandborste, byxor o.s.v.. Väntar på att klockan ska gå lite fortare så man får den där "måste skynda mig"-känslan. Men ingenting gömt och ingenting glömt och Ola kommer vid 16:00 med en hel säck med prylar, frågar hur länge han tänker vara borta med tanke på säcken.

40 minuter senare kommer Tobbe, med en liite större väska än mig, inte mycket men den var större, men detta jämnade ut sig eftersom jag hade en sovsäck med mig. Tyvärr inga kort på packning då jag inte tyckte det var särskilt intressant (förutom Olas säck då).

102877-33102877-32

Tobbe på båda bilderna, Ola var iväg med min syrra och fader för att köpa resegodis.

Så, på väg nu då, i regnet, körda av mamma och var nära att krocka precis när man kommer upp på leden vid Liseberg (ja, ni vet). "Pucko" tänkte vi om den andra bilen medans vi körde vidare mot Ullevimotet där vi skulle av mot Nils Ericson Terminalen för buss 871 mot Strömstad. Som sagt regn (som vanligt) och en liten blåst var det allt men inget märkvärdigt men fållan mellan bussterminalstaket och busstaket stog man i såklart och samlade vatten i några sekunder, kändes såklart som minuter när man väntade på folk som skulle stämpla kuponger för den två timmar långa bussresan, men den reas var behaglig och trivsam och framförallt snabb. Två timmar är inte lätt att döda på en buss enligt mitt tycke, detta gjordes med musik och allmänt tjöt samt lite slapphet.


Syster, syster och jag, Ola, vad han gör vet jag inte (och vill heller inte veta kanske?)

Efter bussresans slut så var det dags att packa ut sakerna ur bussen och alla ville ju såklart göra detta samtidigt så all knöddes framför den lucka som öppnades, förutom jag som stod lite längre bak och väntade på att folk skulle bli klara, vi har väl inte bråttom? Väl utpackad så står Sara och hennes pappa och väntart på oss i deras Volvo, dags å packa än en gång men i bagaget på en bil denna gången. Så 10-12 minuters bilfärd från Tanumshede Station till Havstenssund.

Väl framme gick vi in till Saras rum och var allmänt flummiga, eller i alla fall jag. Klappa katt (synd att man är allergisk) och hjälpa Sara med historia-läxor om imperialismen, va ett lite småtråkigt ämne måste jag säga, men Tobbe hade det kul. Han fick rita en världskarta som vi sedan skulle märka ut olika kolonier tror jag, vi fattade inte riktigt instruktionerna (i alla fall inte jag). Ola skrev på något som man kan kalla en saga. Emma var och hälsade på en snabbis också.


Katt, Tobbe med penna första gången på länge (sa han), och Ola på datoren med sin "saga"

Början på en ny dag nu då, nämnligen lördag, vaknade vid 8-9 och vi gick upp för att käka frukost, rostad bröd var det och det var mumsigt, inte ätit på ett tag. Efter en stund bar det av till stallet och hästarna där Tobbe skulle få sin årliga (?) hästlektion, hos Sara då, och det gick för en gångs skull bra, behöver inte säga något mer , det tycker jag någon annan ska om den har lust för det ;-). Ola blev även kär i de kattungar som härjade i stallet, han ville mer än gärna velat ta med en hem, men så kan man ju inte göra, stöld räknas det som. Ridningen var hyffsat lång. Gick lite slalom genom bygden och det var en rätt så härlig promenad måste jag säga, kunde varit lite mer sol bara.



Senare på dagen var det lunch/middag, det blev en mycket god paj som satte sig gott. Efter det hände inte så mycket, vi satt och väntade på Kicki och det var väl det enda. Hon kom kvart över fem och vi åkte till henne sex. Väl hemma hos henne satt vi och tjöta åt pannkakor och spelade kort, hälften av folket drack alkohol d.v.s. Ola, Sara, Kicki och Glenn, jag drack en cider som jag hade fått hemifrån men det var allt, vill inte påstå att jag blev direkt onykter på det, drack Zingo resten av kvällen, så "tråkig" var jag, men kul hade vi =).  Hade tyvärr inte med mig kameran hit så ni hade tur ni som var där ;-)

Ännu senare (vid elva snåret) så skulles det ut på krogen, men jag Tobbe och syrran åkte hem till Saras och hade det trevligt med hennes föräldrar. De var/är mycket trevliga som sagt och man kan prata med dem, om ni förstår vad jag menar, inte så att det är förståndshandikappade eller så utan de är lätt att kunna prata med dem. Den här kvällen har jag heller inte varit så trött på väldigt länge, mina ögon såg  i kors på riktigt och det dröjde inte länge förrän jag sa godnatt och gick och la mig, somnade relativt fort med, som sagt allting är relativt.

Morgonen efter väcks man av Per, nej ingen människa, stormen alltså. Detta gjorde så vi inte kunde åka hem förrän 16:00, men det tar vi sedan. Dagen var tråkig, mycket tråkig. Men men, så är det ibland. Vi var ute en sväng i blåsten, och blåste gjorde det. Tog några kort i blåsten:



Senare vid fyra då blev vi körda till Tanumshede station av Kicki, snällt =), där stod vi och väntade på bussen ett tag, det roliga var att det kom två 871:or den första körde bara rätt förbi (kolla på Dolda kameran när den kommer kanske? ;-)), alla trodde det var ett skämt när c:a en halv minut efter så kom de riktiga bussen, vi packade och åkte hem, var väldigt trött på denna resan och satt och slappade så den gick rätt så fort. Vi var hemma vid 6 - halv 7 och Victor hämtade oss, också snällt, körde hem oss och sedan var man inne i den vanliga rytmen, men det har varit en underbar helg med många av mina bästa kompisar, ska nog säga flertalet, var ju bara Victor och Frasse som fattades =)

Ha det fin fint allihopa och sköt om er!

102877-54


It ends tonight

Your subtleties
They strangle me
I can't explain myself at all.
And all that wants
And all that needs
All I don't want to need at all.

The walls start breathing
My minds unweaving
Maybe it's best you leave me alone.
A weight is lifted
On this evening
I give the final blow.

When darkness turns to light,
It ends tonight
It ends tonight.

A falling star
Least I fall alone.
I can't explain what you can't explain.
Your finding things that you didn't know
I look at you with such disdain

The walls start breathing
My minds unweaving
Maybe it's best you leave me alone.
A weight is lifted
On this evening
I give the final blow.

When darkness turns to light
It ends tonight,
It ends tonight.
Just a little insight will make this right
It's too late to fight
It ends tonight,
It ends tonight.

Now I'm on my own side
It's better than being on your side
It's my fault when your blind
It's better that I see it through your eyes

All these thoughts locked inside
Now you're the first to know

It ends tonight - Tha All-american Rejects

Nästan längesedan

.. jag skrev något här nu xD Bara det att jag har egentligen inget att skriva om =P Så ni får gärna i de kommentarer lämna förslag om vad jag ska skriva om, kan ju vara något jag har lovat att skriva om =)

Gott!

Call of Duty 3

Så är man inne i ännu ett spelträsk. CoD 3 gör många smällar i mitt rum ur mitt 5.1 system nu (det enda som fattas är en HD-tv och en HD-kompatibel kabel) och det är ett av de bästa FPS spel på konsoll som jag har spelat. Dock så är storyn inte så bra, man spelar olika personer lite hux flux och man vet inte till slut vem man spelar som. Kan bli lite förvirrat när din Kapten vill att du ska göra något men man uppmärksammar inte eftersom man glömmer eller vet inte vem man är.

I storyn så spelar du i tre arméer, amerikanska, skottska och polska. Som sagt inget fel i storyn, spelet är snyggt grafisk sett och är som sagt en av de bästa (enligt mig) online-spelen på konsoll.

Så nu sitter man och skjuter Amerikaner (ja, jag är hellre tysk, KAR ;-) ) i en lite fransk by kallad 'Poisson'. Smäller tanks och är allmänt småjobbig med min tyska lilla infantri*jävel*. Bang bang youre dead! Skaffa flera konroller med så man kan dela lite med sina kamrater, behöver ju ändå bara 2 till.

Att vara men inte synas

Finns jag? Kan man vara "genomskinlig" för stunden, Frasse: "var är den "stora kärleken"", var är kärleken överhuvudtaget? säger jag då. Liksom "Hej här är jag som aldrig har haft en flickvän "på riktigt", för den gången i fjärde klass anser inte jag som en "riktig" kärlek. Jag må krossa hennes hjärta om så va fallet (om hon nu tar det så allvarligt och om hon ens läser den här bloggen).

Hu är jag egentligen? Det är en fråga jag hemskt gärna vill få svar på, inte från mig utan från er och en total ärlighet vill jag ha med, ingen ironi.

Oh simple thing where have you gone? Har all enkelhet försvunnit, jo visst, mer ansvar när man nu är "vuxen"
, jag hänger med, men vissa saker bör väl förbli enkla? Många frågor idag eller ska jag säga den här månaden? Vet inte om jag orkar skriva här så "ofta" som jag gör. Finns liksom ingenting att skriva om, och kom inte och snacka om att jag kan skriva om Jul/Nyår för det är lite sent nu va? Nyår möjligtvis men det finns inte så mycket att skriva om egentligen, för det är inte så stor skillnad på våran som andras.

Känns som om detta var/är ett av mina inte så ofta inkommande inlägg, men det känns som om de kommer komma allt oftare, tyvärr?

Ciao!