Musik! - "Just nu"


Neverstore - So Much Of Not Enough



My Chemichal Romance - I Don't Love You



Neverstore - Stay Forever



My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade



My Chemical Romance -Dead!
(Unplugged, "sorta")



Neverstore - On your side
(Ingen riktig video till denna förträffliga låt!)


Neverstore x 2

Japp, så är det. Första gången var ju på Pier Pressure för ett tag sedan, första Juli för att vara exakt. I helgen var det dags igen, två gånger om. I fredags då på Brew House, började med att jag och Victor stack in till stan tidigare och kollade på spel och musik, även böcker. Efter en stund så mötte vi upp Ola mitt i Nordstan (quick briefing). Gick mot Heden för att möta upp Tobbe coh mötte honom på Kungsport. Mötte även upp lillsyrran här som var inne med Elin. Käkade på Donkan och sedan bar det av till Brew House, det är här det "roliga" börjar. Som de flesta vet så är det ju Neverstore som gäller och de var de enda jag ville se på Brew House i fredags. Allt gick fint i början, vi kom in, kollade på två band (det första vet jag inte om man ska kalla band). Nu börjar det mest .. jag vet inte vad. Halv tio var klockan ungefär och då bestämde sig Victor och Tobbe att äta, på Mc Donalds, drog med mig. Visst inga konstigheter såhär långt, förutom att när man gick utåt så hade det bildats en kö utanför, men ingen större sådan. Dom åt och jag fick en glass för att jag följde med. Tillbakavägen då, kö med +100 meter. Yippie tänkte jag, vi kommer aldrig komma in. Men det började arta sig när man kom uppför trappan och upp på en slags altan.

Där stod vi ännu ett tag till polisen kommer och säger åt alla att gå därifrån för att de stänger och att det är fullt. Så det var ju inte mycket att göra åt mer än att säga åt Christin att vi inte kommer in, vid detta laget var jag även något irriterad på min två vänner som "lurat" ut mig i detta, till råga på allt så började det regna i kön också. Inte mer att göra än att vänta på Neverstore att spela klart då. MEN! Utav ett mirakel så hörde vi en polis som gick förbi med sin komradio oc meddelandet: "Det ser ut som det har lugnat ner sig och de kan tänka sig att släppa in mer folk". Snabba som vi var så gick vi upp på trappan igen, väntade lite och fem minuter senare befann vi oss inne igen. Fem minuter ifrån det att Neverstore skulle spela. Röta kallar jag det, inte fråga om timing inte. Tobbes och Victors liv hängde dessutom på att vi skulle komma in, kanske var därför.

Måndagen var dock lite bättre fast att man ändå var ganska nära på att missa det, de spelade nämnliegn först av alla, men det var väl tur det för sicket strunt det spelades mestadels. Hade inte Neverstore vart där hade jag nog inte gått. Men nu gjorde jag det samt att jag fick med Christian från jobbet också, samt att Victor skulle in med, men han såg vi inte förrän vi gick på bussen hemåt. En knökad sådan. Men denna gången fick man i alla fall bilder. Önskar fortfarande att jag hade haft med mig kameran i fredags, men men, sånt är livet I suppose.

I lördags så firade vi också min systers födelsedag en dag innan hon fyllde, den artonde alltså. Grillade, spelade Kubb och hade det allmänt trevligt, så som bara vi kan ha det.

Tjingtjong!

Överjobbat

Så, då var årets sommarjobb över och nu är det dags att söka jobb igen. Skönt att få in lite slantar till hösten så man har någonting att leva på. På tal om hösten, har det inte vart så hela sommaren, om man nu kan kalla detta årets sommar för just samma ord. Är glad att jag har jobbat den mesta tiden, för det har inte vart mycket av njutning iår. Visst några dagar hade sina ljusa stunder men jag kan bara ta en dag som denna. Sol, regn, moln, sol, störtregn och moln igen. Men så är det väl, känns lite väl påfrestande att försöka ändra vädret på egen hand.

Men nu är man som sagt ledig ett tag och har lite tid över till vänner. Så kontakta mig om ni vill hitta på något, en sak som Tobbe faktiskt har varit väldigt duktig på, klapp på axeln på honom. Även Frasse har fått med mig ut, dock till ett ställe där jag nog inte sätter min fot igen. Victor har vart borta mycket, men jag hoppas att vi ska kunna umgås i helgen som kommer, i och med att du snart ska till Karlstad din rackare, men det är klart, ska ju kanske hjälpa dig upp dit, så du inte kör vilse. Ola kämpar med sitt jobb som man besöker titt som tätt, när man har tid och när det är lägligt.

Så är det, och här sitter jag i ett rum som borde städas snarast möjligast. Det är nog en sysselsättning som jag får ta del av imorgon. Så att det blir lite ordning här, trots att det har varit värre. Morgondagen ska man även gå och se Neverstore i Göteborg på Brewhouse, andra gången jag kommer se dem nu, ska även se dem på måndag på Liseberg i NRJ in the park. Så det blir en liten turné med dem kan man säga. Synd att Lisebergs "crappiga" högtalare ska spela Neverstores ljuvliga punkrock. Men man får ta det för vad det är.

Detta är väl det som händer just nu, förutom att jag ska se IFK Göteborg - Djurgården IF på Canal Plus idag klockan 20:00. Hade gärna gått på matchen men gillar inte dessa kravaller som kan uppstå när göteborgslag och stockholmslag är inblandade. Är skrämmande och förstår inte hur min syster vågar gå dit med sina barn med tanke på vad som hände förra året (interna berättelser). Bad things do happends. Så kvällen idag blir några öl framför tvn som en soffpotatis, och bara softa och hoppas på det bästa. Vi har ju trots allt fortfarande en chans att ta hem guldet igen, fastän jag är väldigt skeptisk.

Eftersom ingen bad om en novell så ska jag sluta nu. Men en sak är ju trots allt säker, inget jobbande = mer bloggande. Dock verkar detta vara en grej som jag aldrig håller men denna gången ska jag i alla fall försöka. Inga mer "Dålig mer uppdateringar" ska det vara. Nä, nu blir det Simpsons och en Harboe för min egen uppvärming till matchen.

Champions League: Valencia - Elfsborg

På pappret så säger allt att Valencia kommer att ta hem detta, men "mirakel har ju hänt förr. Eftersom jag är ett IFK-fan från "Götet" så är det två skrällar jag kan komma på: 1, IFK Göteborg - Barcelona 3-0. visserligen på hemmaplan och årgången 1986, men sen så fick de stryk på straffar i Spanien på returmatchen. Nummer 2, IFK Göteborg - Manchester United 3-1, 1994.

Så chansen finns för Elfsborg att göra ännu en Sverigeskräll, de är ju ändå nuvarande svenska mästare, nu fattas det bara att bevisa det.

Själv tycker jag det vore kul med ett svenskt lag vidare i Champions League igen.

Tillfälligt avbrott

Ursäkta mina kära vänner. Att mina inlägg inte har varit de bästa det senaste är ju ett faktum. Men det är inte mycket att göra åt, nu när jag till och med har gått över 100 så känns det väldigt tafattigt ut här, det är jag villig att erkänna. Det mest irriterande är att tiden går fortare än vanligt, eller fortare än vad man vill ska jag väl säga. Men nu på torsdagen så är jag ledig från jobb och kan säkerligen tråckla in en novell om så önskas, inte tänker jag ge upp den här bloggen, den är bara inne i dvala.

image244