Fredagkväll

Fredagkväll
One of the nights ...

Vilken helg!

Helgen som gick nu har varit .. oförutsägbar. Man kan väl säga att den började som vanligt på fredagen. Men ju senare man kom in på kvällen så hade man roligare och roligare. I alla fall, på fredagskvällen så ringde Ola Molle utan någon anledning egentligen och frågade om man kunde hitta på något. "Ja det skulle man väl kunna göra" fick han som svar och dagen efter så befinner sig Molle på terminalen i Mölnlycke där vi snällt stod med en bil och väntade. Så lördagen då, fortsatte med en gryyym tacomiddag vid sju och Pictionary (som mitt lag vann) senare på kvällen. Hade sjukt kul även om jag såg trött ut. Men vid tio i tolv skulle Molle ta tåget hem. Så jag Victor och Molle tog den drygt 2 km långa vägen ner till centrum, det regade självklart, varför inte liksom? Så, paraply med, akta sig för pölar som man knappt såg så kom vi äntligen fram till stationen. Där tåget till slut kom och Molle slår ihop paraplyet och säger farväl och tackar för en trevlig kväll. Bara för mig och Victor att traska tillbaka hem. Väl tillbaka så var det fiaspelande hemma så jag och Victor satte oss i soffan och tjötade. När till slut en viss person ballade ur och jag och Victor fick agera backup till den spelaren. Väl klockan 3-4 kunde man gå och lägga sig, och va fort man somnade! Herrejösses, kan man inte somna så fort varje gång?

Nästa dag hände det inte så mycket (självklart), var bara allmänt seg och ägnade för mycket tid framför datorn. Blev två filmer med, orkade sega mig igenom dem med. Sedan idag är det första dagen på höstlovet, skönt. Dock så har jag matteprov på måndag nästa vecka, den efter lovet alltså.

Tjingeling!

"Got to be You!"

Alltså, det är ungefär 2 år sedan Daniel Lindström vann "IDOL 2004" och visst går musik i vågor om i hur många gånger man lyssnar på "något" ofta. Men denna "Got to be You!" har slått sig in på min hjärna som en "ny hit" och det kan för tillfället aldrig bli dålig. Har redan skickat iväg den till de flesta som är på MSN. Även refrängen finns på vissa presentationer. Men för skojs skull så tar vi låten här. I kursiv stil då så det blir mer .. estetiskt? Vad vet jag?


I got summer on a winter’s day
And no matter what they tell me
I know things will go my way
Can’t stop smiling
Why would I try?
Every time that you’re around
It’s just a natural high

Baby, there’s no sunshine but I don’t mind
I still feel that it’s got to be you
Baby, it’s no mystery
It’s no fantasy
My guess is it’s got to be you
That’s the way that I’m feeling
Oh, it’s got to be you
Can’t you hear my heart beating?
It’s got to be you

Every day’s like the 4th of July
I see fireworks go off and now they’re lighting up the sky
I can hear the angels singing
I guess they all can see
The joy and happiness
That you’re bringing out of me

Baby, there’s no sunshine but I don’t mind
I still feel that it’s got to be you
Baby, it’s no mystery
It’s no fantasy
My guess is it’s got to be you
That’s the way that I’m feeling
Oh, it’s got to be you
Can’t you hear my heart beating?
It’s got to be you

It’s got to be you, girl
I know it’s got to be you


Argh!

DUMMA SERVER ! Tänkte att jag skulle lägga upp bilderna nu när jag och Frasse spelat klart, men nädå "Servern överbelastad", av vadå? .. bah ! Yeah yeah, ni får helt enkelt vänta till, en annan gång. Så är det för tillfället. Kan ju säga att jag orkar och kommer inte ringa eller maila dem om detta problem. Det får någon annan göra.

Så tisdag idag, därav inga lektioner imorgon, värsta. Däremot ska jag tydligen med Frasse imorgon för att, öhm, göra nått .. ah! hämta ut pengar för lördag va det =) Får la se hur det går med det.

Som sagt så kommer inte de nya bilderna upp på ett tag, men vi kan ju ta ett par klassiker =) (man lägger upp bilderna på sajten sedan kan man välja dem)



Helg!

Så .. ännu en helg avverkad. Denna vecka med Tv-Spel. Både hos mig och tobbe faktiskt. Men eftersom jag hade druckit alkohol så märkte jag att det inte var en bra kombination. Men kul hade jag i alla fall =) Hoppas jag att de flesta hade. Bilder kommer självklart komma upp ;-)

Synd bara att jag inte har bilder på Frasse som gör sönder en av våra stolar i vardagsrummet och gör så att hela familjen brister i skratt. Sedan var det något Tobbe sa med .. kommer dock inte ihåg det =S .. jaja, dokumentation kommer upp snarligen ^^,

Fredag - Lördag - LAN .. igen ^^

Efter en mycket velig vecka som började med att tobbe skulle till mig, men skadade knät så skulle jag till honom. 20 minuter senare får jag ett sms till om att han vill ta det lugnt för sig själv, lördag veckan innan tror jag detta var. Tisdag så traskade jag iväg till honom vid 15-16 med min Ps2a som jag hade glömt videokabeln till, så jag sprang hem och hämtade den. Under veckan hade vi också snackat om att åka upp till Grebbestad till lilla Sara men blev inget av det heller eftersom hon skulle bygga stall. Så Tobbe bestämde sig för att flytta LAN:et till denna helg istället.

Och lyckat blev det (förutom att jag hittade ett virus på min dator samt att vissa spel var allmänt jobbiga), alla var med den här gången, till och med Frasse med en fungerande dator den här gången. Mycket spelande blev det förstås och vid 6 på morgonen på lördagen passade vi på att lägga oss, dock var Frasse inte speciellt trött märkte vi (jag Tobbe och David). Somnade väl vid halv sju och vaknade av extrem hunger vid halv elva! 5timmars sömn .. MUMS! Dagen flöt på med mer spelande såklart, mestadels Warcraft som Tobbe till slut tröttnade på (så som jag gkorde med Serious Sam första natten ;-). Denna dagen tog vi till och med förståndet att köpa mat, pizza såklart då, men jag tog en kebabtallrik med pommes. En enorm potion var det också. tillräckligt för att ha till morgondagen. Så söndagen då, hände väl inte såmycket då faktiskt alla segade igenom spel själva utan en tanke på vad de höll på med. Åkte hem vid fem med morsan som snällt hämtade en, dock var det ett himla springande i trapporna, men det får man ta, veckans träning ;-)

Nu bloggar jag ut!

Coldplay

Alltså, kan inte namnen på de i bandet, men han som sjunger sjunger egentligen inte så bra. Men det är nästan som Håkan Hellström, det är så dåligt så att det blir bra. Däremot så har Coldplay ett flertal bra låtar som "Speed of sound", "Gravity", "Talk" och "Fix you" är ju bara att nämna några. Men nu vet jag i alla fall en som kommer tycka tvärtom eller hur? ;-) Men alltid är det någon som ska sticka ut med sin näsa och inte tycka som alla andra. Men det är klart, tråkigt det skulle vara om alla tyckte likadant.

Hej svej lingonpastej!

/Chrille

Tobbe! .. och lite annat ..

Fan .. att du ens läser den här bloggen är ett under ! x-D Väärsta många kommentarer, sånt gillar vi =)

Dagen för övrigt har inte vart speciellt roande, satt alldeles för länge uppe och spelade spel, men som tur var så har man kvällskurser på måndagar. Dock så var det tråkig matte idag coh jag orkade knappt bry mig, men det kunde man inte heller för anledningen är att vi var så få (4 st !) så att läraren hade ju mer tid över till att hjälpa oss elever individuellt, bra kanske men inte idag =P

Så .. nu sitter man äntligen med blogge igen, får förlåta alla "stamläsare" men har inte haft tid att skriva, haft mycket prov och inlämningar som givetvis har gått före. Så .. med all er respekt! En mycket bättre uppdatering ska finnas klar att läsas minst två gånger i veckan, om inte så skriver jag i bloggen innan att jag inte kan/hinner

Puss på er alla!

Helg!

LAN! Haha, underbart kul. men nästa gång kanske vi inte bara ska spela Warcraft ;-)

Mer kommer