Kul ..

Drypande kommentarer vissa kan lägga. Bloggen är inte menad till att lägga tykna kommentarer till er som läser och er som inte läser. So cut the crap! Men att vissa verkar tänka på sig själva och ställer sig i centrum kan väl inte jag göra något åt? Jaja, nog pratat om dessa negativa grejer. Sista dagen på lovet imorgon, känns gött men ändå förjävligt. Som sagt, matteprov på måndag, kul kul! Ska gå lysande har jag bestämt!

Victors födelsedag imorgon då! Ut på krogen ska vi! Woho! var ett tag sedan sist, ska bli riktigt skönt att inte vara hemma för en gångs skull. Tyvärr så har inte mycket hänt under lovet. Bara tagit det lugnt, haft sköna promenader i alla fall. Mysigt väder ändå, även ifall snön ligger på. Tog med kameran ut igår och tog lite kort in tha nature. Fin fina sådana faktiskt, även om jag inte är en bra fotograf. Rena amatörbilder alltså.

Är även trött på människor som säger saker sent. Som om man har bestämt något en vecka innan, men att man några timmar innan det ska hända så undrar man vad som händer, ringer, och får reda på att man har bestämt något annat under veckan.... tack för den .. kompisar ... Kommer inte nämna några namn men detta har hänt för ofta, tyvärr. Riktigt dåligt. Ska man behöva kontakta personerna man har bestämt något med en vecka innan varje dag?, varannan timma? varje timma kanske? .. Skärpning!

Kommentarer och annat trams
Postat av: Frasse

Grattis Victor. :)
Varannde den sista raden, kan jag inte annat än hålla med. Sånt är...förjävligt! *tar fram ett skärp* lolski

2006-11-03 @ 14:03:58
Postat av: Victor

Tack, tack! :)

2006-11-03 @ 16:06:58
Postat av: Victor

Ledsen om jag skrev nån konstig kommentar, skämtade bara med ola :)

2006-11-03 @ 16:07:42

Kommentera och kritisera inlägget här:

Namn:
Kryssa här, ni slipper skriva i namn nästa gång

E-postadress:

URL:

Dina ord:

Halo 3 Service Record
Trackback