Erik Segerstedt - A Different Shade

Dags för ännu en "Idolstjärna", men denna är den bästa. Att han ens behövde ställa upp i Idol 2006 är ett under, han kunde lika gärna tagit en audition någon annanstans och blivit känd innan Markus Fagervall, vinnaren i Idol 2006. Jag själv tycker att Erik är mycket bättre, Markus är bra men inte så bra.

Så, till låtarna då. Alla är väldigt trallvänliga och enkla. Många av låtarna är även rätt så ledsamma, handlar ofta om förlorad kärlek. Här kommer några av de låtar som är med på skivan "Bäst i test" kan man väl säga. En topp tre helt enkelt, det roliga är att det är de tre förta låtarna på skivan =)

1. "2 happy 2 soon" - Detta är klart den bästa låten på hela plattan. Bra text och mysig musik.
"when you just never know how its gonna go" - Toppen Erik!

2. "How Did We Change" - Mysigast av alla, ballad, inte en lång sådan som de brukar vara dock men den har ändå den känslan.
"cause I miss the both of us, making love the way it was, miss the both of us, so damn much"  - Kan det bli mycket enklare och klarare?

3. "I Can't Say I'm Sorry" - Jahopp, så till den låten som de flesta här säkerligen känner igen, hans singel som han släppte nu nyligen, den är bra och "trallvänlig". Inte så munter egentligen om man tänker på texten. Denna är även en cover av Erik, mannen som gjorde den innan heter nämnligen Bryan Rice men Erik gör den bra mycket bättre. Inget citat behövs på denna

Kommentarer och annat trams
Postat av: Mygga

Bra skit det där!

2007-03-02 @ 02:15:50
Postat av: angeelina

håller meed :) deen är grym!!

2007-03-06 @ 13:32:59

Kommentera och kritisera inlägget här:

Namn:
Kryssa här, ni slipper skriva i namn nästa gång

E-postadress:

URL:

Dina ord:

Halo 3 Service Record
Trackback