Tillåt mig

Jag kunde inte undgå imorse, när jag i min enkelhelt satt och åt min frukost, att skratta, åt en Musse Pigg-serie. Ja, jag erkänner idag, att jag, Christoffer, hade Kalle Ankas Pocket som lektyr denna morgon. Det undgår inte till vanligheterna längre, sådant läser man nu bara när man gör vissa aktiviteter på toaletten Men till saken. I den enormt spännande berättelsen om Kollossen på Rhodos, som i boken är en enorm robot med olika aktiveringsknappar, jobbar en arkeolog med utgrävningar, denne heter Eurasia, fyndigt värre. Dock så pågår det spionage och en stöld av dessa roliga bovar då. Musse och Långben är såklart i stan och räddar dagen och hänger med i kidnappningen ut till havs, där de kommer till ett hav av klippor som omger dem. De hör ett kall från "kustbevakningen" att svänga höger vid nästa klippa. Såklart en fälla och våra hjältar blir tillfångatagna av lilakanindräktutklädda bovar, "haha" right? Det som var ännu bättre var att de kallade sig för "de lila kaniners sällskap". Här bröt jag ihop. Att man ens får döpa något så gör så att jag skrattar ännu mera. Det finns ingen botten i detta.

de lila kaniners sällskap ....

Nåväl. Igår så var min sjukt ivriga syster på signering med Neverstore på Rock House i Göteborg och kom hem full av energi och över 100 kort på vårat favoritband i Sverige. Samt att hon hade kramat alla tre, sett dom i ögonen o.s.v.. hon var även söt nog att sticka och köpa en skiva på Rocks åt mig innan hon fick dem signerade. Så nu har man deras skiva. Säger som Anna: "Det är underbart!". Sedan har man då biljetter till deras spelning den 26 mars, kan det bli bättre? Det är ju liksom bara 26 dagar kvar.

Vill också säga att jag är sjukt stolt över mitt nya utseende på bloggen, vet man att det kan bli sådana här resultat så kommer man nog byta stil oftare

Kommentarer och annat trams
Postat av: Anonym

Hehe, ja vad de kan hitta på minsann :P Mycket snygg design på sidan får man ju hålla med om!

2008-02-29 @ 13:12:20
Postat av: Victor

Jaha, försvann mitt namn också minsann

2008-02-29 @ 13:13:57

Kommentera och kritisera inlägget här:

Namn:
Kryssa här, ni slipper skriva i namn nästa gång

E-postadress:

URL:

Dina ord:

Halo 3 Service Record
Trackback