Natt

Då var första kvällen och natten avklarad. Med små marginaler. När man väl skulle sova så gick det bra tills man precis skulle stänga av hjärnan då man hör Jonas spela Frets on Fire samt sjunga samtidigt, tro mig detlåter inte vackert. Plus att man är så trött så man har lust att gå upp och slå ihjäl personen i fråga. men snäll som man är så väntar man ut honom och efter en 45-60 min så blir det tyst och man kan äntligen sluta anstränga sig att försöka sova.

LANet har hittills bestått av Warcraft 3, en så kallad klassiker här på Tob-LAN. Det går inte en dag här förrän vi spelar det igen. Två sitter och spelar det nu medans jag tar en paus från "eländet", tröttnar rätt så snabbt på det annars. Men så är det, annars kommer jag inte överleva kvällen/natten som kommer och det är ju illa.

image266
"Klassiskt"

Men nu är det väl snart dags att börja spela igen tror jag för att inte vara helt osocial. I vilket fall så kommer kanske Anna och hälsar på och förhoppningsvis har hon med sig té och koppar så vi kan ta den där förbannade tén någon gång. Hoppas även få en dag ledigt i veckan så man kan göra det på riktigt hemma hos henne. Ska ju hem till henne på lördag på party också, men mer om det i veckan. Nu ska jag återgå till gemenskapen.

Kommentarer och annat trams
Postat av: Frass

Wc3 ja, kul ett tag, uttjatat efter tre LAN.
Mycke Anna där ett tag, gl hf mf

2008-01-12 @ 18:58:38
Postat av: Anna

haha. den där förbannade tén. ja det är klart att vi ska ses i veckan. torsdag it is! :D:D:D:D:D och nu är det ingenting som är i vägen. sådetså!


Kommentera och kritisera inlägget här:

Namn:
Kryssa här, ni slipper skriva i namn nästa gång

E-postadress:

URL:

Dina ord:

Halo 3 Service Record
Trackback